لیست وسایل کاشت ناخن
کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که ما در اینجا بطور جداگانه راجع به آنها صحبت خواهیم کرد. ولی بطور کلی برای کاشت ناخن و کارهای مانیکور ناخن و پدیکور یک سری لوازم جانبی هم نیاز است. در ادامه به معرفی لوازم جانبی و کلی مخصوص ناخن کاران میپردازیم و بعد به سراغ ابزار انواع کاشت ناخن میرویم:

۱. ناخن گیر
۲. کیت ناخن اکلیریک
• پودر اکلیریک
• مایع اکلیریک
• داپن دیش (فنجان شیشه ای)
• براش
۳. پاک کننده لاک ناخن
۴. صابون دست
۵. کاسه مانیکور
۶. مرطوب کننده
۷. کیت سوهان ناخن
۸. بافر ناخن

به همین دلیل استفاده از آنها از سوهان های دستی راحتر است.
۹. چسب ناخن
۱۰. لایه بردار کوتیکول

۱۱. کوتیکول نیپر
۱۲. باند اید ناخن – Bond Aid
۱۷- روکش ناخن
۱۸- حوله
۱۹- جداکننده انگشتان پا

۲۰- سوهان پا
سوهان پا ، به از بین بردن پینه های پا کمک میکند. این نوع سوهان با سوهان هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم متفاوت است. در دو سطح زبر و کمی صاف طراحی شده است که میتوان از آنها برای صاف کردن نواحی ناهموار پا استفاده کرد.
۲۱- روپوش
استفاده از یک روپوش میتواند از آلوده شدن لباس های تان توسط مواد شیمیایی جلوگیری کند.
۲۲- جعبه و یا کیف ابزار
تعداد لوازم یک ناخن کار زیاد است. برای مراقبت از آنها و منظم بودن میز کارتان، حتما از یک جعبه و یا کیف استفاده کنید. با این کار نه تنها به مرتب بودن خود کمک کرده اید بلکه به هنگام نیاز به ابزارها و لوازم تان میتوانید براحتی آنهارا پیدا کنید.
بیشتر بدانید؛ همه چیز درباره کاشت و اکستنشن مژه
لوازم موردنیاز برای کاشت ناخن با پودر
در اینجا به چک لیست وسایل موردنیاز برای کاشت ناخن با پودر میپردازیم؛
۱. ضدعفونی کننده ناخن/ضدقارچ
پاک کننده ها و یا ضدعفونی کننده های ناخن با نیل پالیشرها فرق دارند. ضدعفونی کننده ناخن به تمیز نگه داشتن ناخن ها و همچنین بستر آنها کمک میکند و از عفونت نیز جلوگیری میکند. همچنین ضدعفونی کننده ها به ناخن های اکلیریک کمک میکنند که بهتر به ناخن طبیعی بچسبند.
۲. پرایمر کاشت ناخن
پرایمر محلولی است که دارای خاصیت چسبندگی است. درواقع از این محلول جهت چسبیدن مواد کاشت به سطح ناخن استفاده میشود. ۳ نوع پرایمر ناخن وجود دارد؛ اسیدی – اسید متوسط – غیر اسیدی. هرچقدر میزان اسید بیشتر باشد همانقدر چسبندگی بهتر انجام میشود و اصطلاح هوا بین ناخن و مواد کاشت نمیرود. و البته اسیدی بودن منجر به سوزش نیز میشود.
۳. پودر کاشت ناخن
برای ساخت مواد ناخن به پودر کاشت ناخن نیاز است . مواد کاشت از ترکیب پودر و محلول لیکوئید به دست می آید. این مواد در رنگهای مختلفی وجود دارد؛ هلویی، صورتی، سفید و شفاف.
۴. لیکوئید کاشت ناخن
همانطور که گفتیم برای ساخت مواد ناخن کاشت به محلول لیکوئید نیاز است. کیفیت لیکوئید در کیفیت کاشت ناخن بسیار موثر است. لیکوئیدهایی که کیفیت خوبی ندارند منجر به زردی و شکنندگی ناخن میشوند. تفاوت دیگر لیکوئیدها در سرعت خشک شدن آنهاست. اگر لیکوئیدی انتخاب میکنید که به سرعت خشک میشود در این حالت سرعت کارتان بالا میرود (مناسب برای ناخن کاران حرفه ای) و اگر لیکوئیدتان دیر خشک میشود وقت بیشتری برای فرم دادن به ناخن ها دارید (مناسب برای افردا مبتدی).
۵. تاپ کات یا تاپ شاین

لوازم موردنیاز برای کاشت ناخن ژله ای

۱- ژل اصلی کاشت