معرفی سالن زیبایی سرمه وسمه

سالن زیبایی سرمه وسمه با مدیریت موسوی از قدیمی ترین ها در سالن های زیبایی تهران هستند که خدماتی از جمله : عروس ، میکاپ عروس ، میکاپ و آرایش صورت ، شینیون ، کپ ، اکستنشن ،براشینگ مو، رنگ و مش ، خدمات ناخن و پوست را با بالاترین کیفیت به شما ارائه خواهند داد .
آرایشگاه سرمه وسمه یکی از سالن های زیبایی می باشد که هم در غرب و هم در شمال تهران شعبه دارند و در هر دو شعبه هم خدمات زیبایی و عروس و میکاپ با کیفیت بالا انجام می شود و رابطه بین کیفیت و قیمت به خوبی برقرار شده است.
همچنین سالن زیبایی سرمه وسمه دارای محیطی صمیمی و همچنین پرسنل خوش برخورد و متخصص می باشند که با توجه به خدمات زیبایی مورد نظر شما توسط پرسنل متخصص ارائه خدمت می شود، برای گرفتن آفر های ویژه از آرایشگاه سرمه وسمه ایمیل و نام خودتان را از طریق کامنت برای لیدی لی ارسال کنید.

امتیاز لیدی لی

هنوز سالن توسط لیدی لی بررسی نشده

  • تجهیزات سالن ۰% ۰%
  • سطح کیفیت ۰% ۰%
  • ارزش خدمات به هزینه ۰% ۰%

سالن زیبایی سرمه وسمه

سالن زیبایی سرمه وسمه

[site_reviews_summary category=”10″ assigned_to=”1246″ schema=”true”]

شما هم نظر خود را ثبت کنید👇

 اطلاعات سالن زیبایی سرمه وسمه

خدمات سالن

طراحی و کاشت ناخن  رنگ، مش و های‌لایت  کوپ و اصلاح مو  میکاپ و گریم عروس  نانو کراتین گلد (بوتاکس مو)  تاتو و اصلاح ابرو

برای نمایش عنوان خدمات روی ایکون ها نشانه را قرار دهید

تجهیزات سالن زیبایی

این بخش برای کاربران ویژه فعال است

ساعات کاری

۹ صبح تا ۱۹ شب

روزهای کاری

شنبه تا جمعه

مکان و اطلاعات تماس

آدرس : شعبه مرزداران: مرزداران، بین سرسبز جنوبی و آریافر(دانش)، پلاک ۶۸ سالن زیبایی سرمه وسمه

تلفن : ۴۴۲۴۶۲۳۰ –۴۴۲۷۷۰۲۵

آدرس شعبه ولنجک: ولنجک.خیابان۱۳ (خیابان ساسان) .پ۳۳ .واحد ۳۱

تلفن : ۲۶۷۰۶۶۷۹

آلبوم نمونه کار سالن زیبایی سرمه وسمه

<div id="2"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>

ثبت امتیاز به سالن زیبایی سرمه وسمه

کاربر گرامی توجه داشته باشید جهت رعایت حقوق سالن های زیبای برای امتیاز دهی حتما باید نام و نام خانوادگی خود را به همراه شماره موبایل و توضیحات تکمیلی شامل :زمان مراجعه ، نام آرایشگر و موارد  مهم دیگر را ارسال فرمایید

[site_reviews_form title=”Sormehvasmeh-Beauty-Salon” category=”10″ assign_to=”1246″ id=”jle9niz6″]

w

اشتراک تجربیات و تبادل نظر در مورد سالن زیبایی سرمه وسمه

۳ دیدگاه

  1. sangol

    من برای آرایش صورت رفتم با اینکه ۱۶۰۰ دادم ولی خوب بود

    Reply
  2. مریم

    من ۷ فروردین ۹۸ میکاپ با خانم هستی یاری و شنیون با خانم مرضیه داشتم، خیلی راضی بودم، دقیقا همونی که میخواستم، ممنون از هر دو عزیز

    Reply
  3. آرام باش، لبخند بزن

    من به تعریفهایی که از آرایشگاه سرمه و وسمه و کار میکاپ مینا کریمی شنیده بودم اکتفا کردم و اشتباه بزرگم انتخاب اون برای مراسم خواهرم بود. و خواهرم هم به پیشنهاد من عروس مینا کریمی شد! خودم هم بعنوان همراه یک میلیون و پانصد دادم فقط برای میکاپ خودم! بقدری افتضاح درستم کرد که فقط خودمو کنترل کردم گریه نکنم! وقت هم دیگه نداشتم که برم جای دیگه. به اجبار با همون قیافه رفتم مراسم! خواهرم که عروس بود هم باوجود اینکه خودش خیلی زیباس انقدر بد درستش کرد که همه تعجب کرده بودن! ابروهای خیلی پهن خیلی بلند ! مژه های چندلایه ی مصنوعی! انگار میخوای پرواز کنی!! از نزدیک افتضاح و کثیف! بینی من یه مقدار کمی کجی داره که تو حالت معمولی باید خیلی دقت کنی تا متوجه بشی! بجای رفع ایراد با کانتور اشتباه این عیب رو بیشتر نمایان کرد! که همه متوجه کجی بینیم شدن!! کلا هم کار زیرسازی رو میده به دستیاراش خودش فقط کارای نهایی رو میکنه که اونم درست انجام نداد!!! متاسفم که یه همچین آدمایی هستن که انقدر راحت با آبرو و پول مردم بار خودشونو میبندن!!

    Reply

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *